GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 50% popusta na srebrnu ogrlicu sa priveskom u obliku imena, inicijala ili drugih simbola u Zlatari "FIERA"

Popust do
50 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


50% popusta na

 

  • srebrnu ogrlicu sa priveskom u obliku imena, inicijala ili drugih simbola
    (1.790 din umesto 3.600 din)

 

Ako tražite poseban poklon za Vas ili Vama dragu osobu - za neki specijalan dan ili samo želite da obradujete nekoga - GrupniKupon Karta i zlatara "Fiera" Vam poklanjaju 50% popusta na srebrnu ogrlicu sa priveskom u obliku imena, inicijala ili drugih simbola!

Opis ponude

Svrha nakita je mnogostruka. Neki ga nose kao simbol bogatstva, prestiža, neki zbog ljubavi prema nakitu, a neki kažu da nakit napravljen od plemenitih metala (zlato, srebro, platina) ima i lekovito delovanje.


Zlatarsko-juvelirska radnja "Fiera" poznata je po višegodišnjoj tradiciji i kvalitetu svojih usluga. Velikim izborom nakita modernog dizajna pleni Vašu pažnju i stiče poverenje svojih kupaca. U prodajnom objektu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra br. 54 možete kupiti komade nakita kako od zlata tako i od srebra, posebnog dizajna i izrade, poručiti izradu vereničkog prstena sa dijamantom, dizajnirati uz konsultaciju sa zlatarom svoje burme ili bilo koji komad nakita. Takođe možete izvršiti reparaciju i popravku starog nakita.

Detalji kompanije

ZLATARA FIERA

Bulevar Kralja Aleksandra 54
(u pasažu)

Telefon: 011/324-5407
Mobilni: 062/333-868

Radno vreme:
pon-pet: 10h - 20h
sub: 10h - 16h

0113245407