GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 50% popusta na tretman mezoterapije lica bez igle u Salonu Lepote "Beauty Brand"

Popust do
50 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


50% popusta na

 

  • tretman mezoterapije lica bez igle
    (750 din umesto 1.500 din)

Salon lepote Beauty Brand pruža Vam sve što Vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Čeka vas pregršt opcija bilo da želite negovanu kožu, novu frizuru, lepe i jake nokte, preplanulo telo ili možda tetovažu. U salonu Beauty Brand o vama se brinu profesionalni kozmetičari i frizeri koristeći vrhunske preparate za telo, kosu i nokte. Posetite nas i uverite se u kvalitet!

Opis ponude

Mezoterapija bez igala (mezoporacija) je apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija. Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivu na dubinu ekvivalentnu mezoterapijskim injekcijama.


Sam mezoterapijski tertman je zasnovan na 4 modaliteta od kojih je za razumevanje samog procesa delovanja najznačajnija elektroporacija ili mezoporacija. Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali-mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože.


Tretman ne treba raditi u trudnoći, kod obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kod prisutnih metalnih proteza u telu, kod osoba sa pejsmejkerom. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ako postoji alergija na neki od sastojaka.

 

Trajanje tretmana je oko 45 min i optimalno je uraditi 6 u seriji.

  

Do salona možete doći sledećim linijama prevoza:

Autobusi 94, 78, 59 i Trole 40, 41.

Salon se nalazi na dve stanice od Pinka ka VMA i jednu stanicu od VMA ka Pinku.

Detalji kompanije

SALON LEPOTE "BEAUTY BRAND"

Neznanog junaka 47, Beograd
Lokal br. 3

Telefon: 011/306-66-44
Mobilni: 069/306-66-44

Radno vreme:
od 11h do 19h
vikendom od 09h do 16h

0113066644