GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 62% popusta na biološki + kozmetički tretman lica + otklanjanje akni u "Centru za estetiku i kozmetologiju"

Popust do
62 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


62% popusta na


  • biološki i kozmetički tretman lica
    + otklanjanje akni (790 din umesto 2.100 din)

Kozmetički tretman lica biološki i kozmetički sa otklanjanjem akni po ceni od svega 790 dinara u Centru za estetiku i kozmetologiju uz Vašu GrupniKupon Kartu!

Opis ponude

Biološki i higijenski tretmani lica su uobičajeni i ustaljeni termini za čišćenje kože i pročišćavanje pora kao i otklanjanjanja ostećenih i zastarelih delova kože i uklanjanja bubuljica.

 

Higijenski tretman podrazumeva obavezan mehanički piling, masažu i limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea i balans PH faktora koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože, dubinsku ozonizaciju i dezinfekciju i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj vrsti kože pojedinačno.

 

Štetni spolja uticaji, bilo da je to zagadjen vazduh u urbanim sredinama, konzumiranje neekoloških namirnica, zagadjena voda, alkohol, ili prekomerno i neadekvatno izlaganje sunčevim zracima, su faktori koji negativno utiču na opšte stanje kože lica i zbog svega toga je neophodno da posvetite posebnu pažnju svom licu!

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109