GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 65% popusta na estetski pedikir (obrada zanoktica, poliranje i oblikovanje noktiju, obrada orožalih naslaga + biološki tretman, masaža stopala i lakiranje noktiju) u "Centru za estetiku i kozmetologiju"

Popust do
65 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


65% popusta na

 

  • estetski pedikir
    (obrada zanoktica, poliranje i oblikovanje noktiju, obrada orožalih naslaga + biološki tretman, masaža stopala i lakiranje noktiju)
    (490 din umesto 1.400 din)

 

Ponuda podrazumeva kompletan tretman! Estetski pedikir, obradu zanoktica, poliranje i oblikovanje noktiju, obradu orožalih naslaga + biloški tretman, masaža stopala i lakiranje noktiju!

 

Za sve ove procedure koriste se najkvalitetniji preparati. Stoga bez ikakve sumnje u kvalitet usluge i stručnost osoblja pozivamo Vas i motivišemo popustom da vodite računa o lepoti i higijeni Vaših stopala!

Opis ponude

Ponuda podrazumeva kompletan tretman - estetski pedikir, obradu zanoktica, poliranje i oblikovanje noktiju, obradu orožalih naslaga + biloški tretman, masaža stopala i lakiranje noktiju!

 

Održavanje lepih nogu je jako bitno za zdravlje svake žene. Redovnim odlaskom na pedikir smanjuje se mogućnost infekcije, uklanjaju se zanoktice i zadebljana koža koja može da prouzrokuje ogromne probleme.

 

Ovo nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Vrlo jednostavno, većinu svakoga dana provodimo u obući koja često ume biti neodgovarajuća, neudobna ili jednostavno teška ukoliko se radi o zimskoj obući. Sve ovo nepovoljno utiče na noge i stoga je pedikir danas i više nego preko potreban.

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109