GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 67% popusta na tretman brazilskog podizanja zadnjice u "Centru za estetiku i kozmetologiju"

Popust do
67 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


67% popusta na

 

  • tretman brazilskog podizanja zadnjice
    (390 din umesto 1.200 din)

Tretman brazilskog podizanja zadnjice je bezbolan i traje 30 minuta. Nakon jednog tretmana su vidljivi rezultati, ali u zavisnosti od početnog stanja. Elektrostimulacija je zapravo kontrakcija mišića identična onoj koju osećate dok radite vežbe, s tom razlikom što ovde nema fizičkog napora. Bez napora i u kratkom vremenu vratite svojoj zadnjici savršen oblik i izgled.

Opis ponude

Tretman brazilskog podizanja zadnjice, zatezanja mišića i reoblikovanja figure izvodi se tako što serije ritmičkih struja različite frekvencije stimilišu opušteno tkivo i vraćaju elastičnost mišićnih vlakana preoblikovanjem tretiranih zona. Tretman je bezbolan i traje 30 minuta. Nakon jednog tretmana su vidljivi rezultati, ali u zavisnosti od početnog stanja. Elektrostimulacija je zapravo kontrakcija mišića identična onoj koju osećate dok radite vežbe, s tom razlikom što ovde nema fizičkog napora. Bez napora i u kratkom vremenu vratite svojoj zadnjici savršen oblik i izgled.

 

Terapija ultrazvukom je jedna od najefikasnijih metoda kojom se postiže oblikovano telo uz podizanje tonusa mišića. Ovom metodom podstiče se i poboljšava lokalna cirkulacije, kao i ishrana kože, što dovodi do poboljšanja kvaliteta i izgleda kože.

 

Ovaj bezbedan i bezbolan način za korigovanje tonusa mišića dokazuje se širokom primenom ultrazvuka u kozmetologiji, ali i u medicini sve više. Aparat radi na principu niskofrekventnih struja koje na najbezbedniji način koriguju tonus mišića, a dokaz za to je i široka primena struje kako u kozmetologiji tako i u medicini.

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109