GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 76% popusta na vikend školu photoshopa (2x 4 časa) u "Centru za estetiku i kozmetologiju" - naučite sami da ulepšavate vaše ili tudje fotografije!

Popust do
76 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


76% popusta na


  • na vikend školu photoshopa (2x 4 časa)
    (990 din umesto 4.200 din)

 

Photoshop je program koji vam omogućava da svoje fotografije sredite onako kako vi želite, da napravite logo, flajer ili sliku! On omogućava da dizajnirate sebi šta god poželite.


Ako znate šta je Photoshop i želite da naučite da ga koristite uspešno, a nemate dovoljno vremena jer radite ili idete u školu, GrupniKupon Karta ima ponudu za Vas - vikend kurs Photoshop-a za 990 din u Centru za estetiku i kozmetologiju!

Opis ponude

Osobe koje se profesionalno bave Photoshopom pokazaće Vam osnove a onda i naprednije alate Photoshop-a. Polako ali sigurno, uvešće Vas u čaroban svet obrade fotografija.


Photoshop  je program u kome možemo obraditi slike, pripremiti novinske oglase, vizit-karte, postere, bilborde, ...

Retko se dešava da smo zadovoljni slikom koju smo slikali ili skenirali. Obično je ona tamna, presvetla i sl. pa je potrebno izvršiti korekciju. Zbog toga nam Photoshop nudi veliki izbor komandi i alata pomoću kojih možemo skoro svaku sliku napraviti da bude po našoj želji.


Zakljucak - steknite nove veštine, naučite da obrađujete fotografije na kursu Photoshop-a!! Dizajnirajte sebi i drugima sve što poželite!!

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109