GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 86% popusta na UNM metod - lakog odvikavanja od pušenja u "Centru za estetiku i kozmetologiju"

Popust do
86 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


86% popusta na


  • UNM metod - lakog odvikavanja od pušenja
    (2.900 din umesto 21.000 din)

UNM metod psihoterapije predstavlja najsavremeniji vid psihoterapije za lečenje anksioznosti, otklanjanje stresa, za lečenje depresije i paničnih napada, metod odvikavanja od pušenja i drugih štetnih navika.

 

UNM metod nastao je na University of Natural Medicine u Americi, po čemu je i dobio ime.

Opis ponude

Ovaj metod psihoterapije obuhvata izmenu stila života, promene u načinu ishrane, promene u načinu ponašanja, načinu razmišljanja, načinu odnosa prema društvu. Uključuje i više metoda otklanjanja strahova, različite sugestivne oblike dokazivanja racionalnosti u ponašanju.

 

Najveći uspesi postignuti su u odvikavanju od pušenja i drugih štetnih navika, kao i u lečenju depresije i paničnih napada. UNM metod odvikavanja od pušenja funkcioniše na sasvim suprotan način od metoda "snage volje". On se ne bavi razlozima zbog kojih pušač ne bi trebalo da puši, a to su novac, robovanje, opasnost po zdravlje i društveni žig. Pušači to već znaju. Umesto toga, bavi se razlozima zbog kojih pušač nastavlja da puši uprkos svim očiglednim štetnim efektima.

 

Ono što održava zavisnost pušača jeste “strah!”. Strah da će morati da se odreknu zadovoljstva ili oslonca. Strah da neće moći da uživaju u životu ili da se izbore sa stresom. Stah da će morati da prežive užasnu traumu da bi se oslobodili. Strah da se pušač nikada neće u potpunosti osloboditi žudnje za nikotinom.

 

Seanse traju 4 nedelje i to jednom nedeljno po dva i po sata, dakle ukupno 10 sati. Seanse kombinuju psihoterapiju i vežbe relaksacije, otklanja uverenje pušača da mu pušenje pruža bilo kakvo zadovoljstvo ili oslonac. Otklanja osećaj odricanja ili uskraćenosti i time pušača oslobađa straha od ostavljanja pušenja. Seanse obuhvataju i edukaciju i prakičnu primenu stečenih znanja u promeni stila i načina života.

 

Uspešnost UNM metode je 89%

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109