GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: Do 87% popusta na 1 ili 11 tretmana detoksikacije organizma Aqua Detox aparatom u "Centru za estetiku i kozmetologiju"

Popust do
87 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


Do 87% popusta na tretmane detoksikacije organizma Aqua Detox aparatom

 

  • 82% popusta na 1 tretman
    (490 din umesto 2.700 din)
  • 87% popusta na 11 tretmana
    (3.900 din umesto 29.700 din)

Aqua Detox tretman se izvodi uz pomoć posebnog aparata koji vašem organizmu vraća ravnotežu i oslobađa ga od štetnih materija. Postiže se efekat oslobađanja nagomilanih otrova, uspostavlja se bioenergetska ravnoteža organizma i pospešuje cirkulacija.

Opis ponude

Tretman je pogodan za svakoga. Ima povoljno dejstvo na kvalitet i pH vrednost krvi i telesnih tečnosti. Pomaže kod ublažavanja simptoma reume i artritisa, glavobolja, alergija i menstrualnih bolova. Uređaj Aqua Detox proizvodi frekvenciju koja nežno vibrira kroz telo uživaoca tretmana i stimuliše sve ćelije. Tretmani se obično sprovode kroz stopala s obzirom da ljudsko stopalo ima preko 2.000 pora kroz koje se mogu izbaciti toksini iz organizma. Koristi od tretmana Aqua Detox-om su brojne, a važno je istaći da ovaj tretman pospešuje izbacivanje toksina pri čemu ne stimuliše izlučivanje vitamina, minerala, hranjivih materija ili lekova.


Tretman Aqua Detox ne bi smele koristiti osobe sa elektrostimulatorom srca (pacemaker), osobe koje boluju od epilepsije i trudnice.

Detalji kompanije

CENTAR ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU

Nušićeva 12A, Beograd

Telefon: 011/3235-109

0113235109