GrupniKupon - Srbija

Za poslovne partnere - Pročitajte kako GrupniKupon može raditi za Vas!

Šta vam GrupniKupon.com omogućava a nećete dobiti ni na jednom drugom mestu?!

 

GrupniKupon predstavlja web servis koji omogućava svojim korisnicima najveće moguće popuste i to od 30% do 90%, a našim partnerima - Vama - veliku promociju, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i garantovan novac.

 

Tako se na GrupnomKuponu mogu promovisati posebne ponude za: 
restorane, kafiće, fitness i spa centre, stomatološke ordinacije, kozmetičke i frizerske salone, razne kurseve, ulaznice za bioskop, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.


Garanciju da ćete imati nove kupce!

Kada se prikupi dovoljan broj porudžbina i ponuda se aktivira, Grupnikupon.com vam garantuje nove kupce koji će povećati vaš promet. To su ljudi koji ne traže samo velike popuste, već tragaju za nečim novim u svom gradu po povoljnoj ceni.

 

Da li ste zainteresovani za nove kupce koji će definitvno uvećati vašu zaradu?

 

Efikasan marketing alat čiji učinak se lako meri!

Ništa vas ne košta da predstavite svoju ponudu na Grupnikupon.com. Većina marketinških kampanja (npr. putem letaka, novina, radija i TV-a), zahteva plaćanje unapred, bez ikakve garancije uspeha kampanje, dok GrupniKupon naknadu uzima samo ako je kampanja dala dogovorene rezultate. Mi zadržavamo samo malu prethodno dogovorenu proviziju za svaku uslugu ili proizvod koji se poruči preko našeg sajta.

 

Drugim rečima - zarađujemo samo ako vi zaradite!

Zar ima išta bolje od saradnje u kojoj svi dobijaju, posebno kad ne košta ništa?

 

Ekskluzivna prezentacija vašeg biznisa!

Kada predstavljamo vašu ponudu na Grupnikupon.com, vi ste glavni! Vaša ponuda je izložena hiljadama pogleda potencijalnih kupaca koji su željni nečeg novog i interesantnog u svom gradu. Želite da budete zvezda dana?

 

Vest o vama "od usta do usta"

Vaša ponuda će biti predstavljena hiljadama članova Grupnikupon.com. Da bi bili sigurni da će se ponuda aktivirati, oni će o njoj obavestiti svoje prijatelje, koristeći društvene mreže poput Facebook-a, Twitter-a, Google+ itd. Sve što treba da uradite je da nam predstavite svoj biznis, a zajedno ćemo osmisliti neodoljivu ponudu koji će Grupnikupon.com članovi jedva dočekati da podele sa svojim prijateljima!

 

 

Za više detalja o prednostima saradnje sa Grupnikupon.com, kontaktirajte nas putem formulara,

email-a: business.sr@grupnikupon.com ili putem telefona: 069/690-330