GrupniKupon - Srbija

Stalna ponuda: 50% popusta na OPI pedikir ili ojačavanje noktiju IBD gel-lakom u Salonu Lepote "Beauty Brand"

Popust do
50 %
Card Button
GrupniKupon Karta
Ponuda važi samo za korisnike GrupniKupon Karte.

Ako nisi korisnik naše GrupniKupon Karte -
Prijavi se ovde
Podeli sa prijateljima preko:
Svi detalji
Sakrij

Pravila i uslovi

Izdvajamo

GrupniKupon Karta Vam obezbeđuje:


50% popusta na  


  • OPI pedikir
    (950 din umesto 1.900 din)
  • ojačavanje noktiju IBD gel-lakom
    (560 din umesto 1.120 din)

Salon lepote Beauty Brand pruža Vam sve što Vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Čeka vas pregršt opcija bilo da želite negovanu kožu, novu frizuru, lepe i jake nokte, preplanulo telo ili možda tetovažu.

 

U salonu Beauty Brand o Vama se brinu profesionalni kozmetičari i frizeri koristeći vrhunske preparate za telo, kosu i nokte. Posetite nas i uverite se u kvalitet.

Opis ponude

Samo za Vaša stopala, pripremili smo OPI pedikir (oblikovanje noktiju, sečenje zanoktica, poliranje noktiju, turpijanje peta, masažu i lakiranje poznatim OPI lakovima) - jer Vaša stopala to zaslužuju!!

Budite i Vi osoba koja brine o svom izgledu do najsitnijih detalja! O stopalima najčešće ne razmišljamo, ali nokte i pete na nogama treba redovno održavati ne samo zbog estetskih, već i zbog medicinskih razloga.

U okviru ovog tretmana dobićete sve ono što je neophodno za adekvatnu negu Vaših stopala kako bi ona bila negovana, lepa i privlačna! To uključuje oblikovanje noktiju, sečenje zanoktica, poliranje noktiju, turpijanje peta, masažu i lakiranje poznatim OPI lakovima. OPI je američki brand profesionalnih lakova za nokte i najzastupljeniji brend u salonima za negu noktiju u svetu. OPI lakove koriste i holivudske zvezde jer su dugotrajni i jaki, a jednako su odlični na prirodnim ili veštačkim noktima. Sadrže sastojke koji učvršćuju strukturu noktiju, a četkica je  rađena posebnom ProWide tehnologijom koji izvrsno nanosi lak na nokat i daje poseban sjaj boji!

Svaka kolekcija izbaci nove, trendovske i maštovite boje sa zabavnim imenima. Važno je naglasiti da OPI lakovi ne sadrže DBP (ftalate), toluene niti formaldehid!

U Salonu lepote Beauty Brand koristi se najkvalitetniji i najmoderniji IBD gel lak. Manikir odrađen ovim gel lakom traje čak 14 dana. Ono što je naročito sjajno kod  gel lakova jeste što se ne skidaju i ne razmazuju, a dostupni su u raznim bojama. Kada dođe vreme da se promeni boja, jednostavno se uklanja za 10 min. Dostupni su u 24 nijanse, koje su zasnovane na najpopularnijim bojama IBD gelova. Lako se nanosi kao običan lak za nokte, dok istovremeno ima sve prednosti UV gela i ostaje na noktu dugo kao gel. Može se naneti preko tipsi, akrila, gela ili prirodnih noktiju i suši se pod UV lampom.

Takodje, u  našem salonu, za vaš lep i preplanuo ten, pobrinuli smo se da Vam obezbedimo  vrhunske MegaSun solarijume. Odlučite se za stojeći ili ležeći, udobno se smestite i uživajte.

Do salona možete doći sledećim linijama prevoza:
Autobusi 94, 78, 59 i Trole 40, 41.
Salon se nalazi na dve stanice od Pinka ka VMA i jednu stanicu od VMA ka Pinku.

Detalji kompanije

SALON LEPOTE "BEAUTY BRAND"

Neznanog junaka 47, Beograd
Lokal br. 3

Telefon: 011/306-66-44
Mobilni: 069/306-66-44

Radno vreme:
od 11h do 19h
vikendom od 09h do 16h

0113066644