GrupniKupon - Srbija

Kako radi GrupniKupon.com ?

GrupniKupon Karta

 


Sa Vašom GrupniKupon Kartom možete sve fantastične ponude koje nudimo širom Srbije sa velikim popustima tokom cele godine koristiti!

Ne zavisite od kupovine vaučera/kupona koje morate da kupite u određenom vremenu (dok ponuda ne istekne) i da ih iskoristite do određenog termina.

 

 

Kako funkcioniše GrupniKupon Karta ?

GrupniKupon Karta se izdaje na vaše ime i nije prenosiva, što znači da je može koristiti samo lice koje je vlasnik karte, uz važeću ličnu kartu i svojeručni potpis. GrupniKupon Karta se ne sme pozajmljivati, menjati i prepravljati.  GrupniKupon Karta važi po Vašem izboru 3, 6 ili 12 meseci. Gubitak GrupniKupon Karte bi trebalo odmah prijaviti. Uz kartu dobijate vodič. Vi i jedan Vaš Partner (drug/drugarica), koji ne mora da poseduje GrupniKupon Kartu, po želji posetite jednog od naših ponuđača i dobićete u većini slučajeva dve usluge po ceni jedne. Kod većine naših ponuđača dobijate popust od 50% do 90%. Po unapred dogovorenom pravilu možete naše ponuđače da posetite koliko god puta želite.

 

Budite uvek u toku

Nije bitno da li GrupniKupon Karta dobija nove ponuđače, da li neki ponuđač sprema specijalnu ponudu ili menja jednostavno radno vreme - novosti ima stalno. Registrujte se na www.grupnikupon.com i primajte sve novine na vašu e-mail adresu. Vašu adresu neće dobiti niko treći.

 

Kako da koristim moju  GrupniKupon Kartu  ?

Posetite jednog od naših ponuđača, pre vaše narudžbine pokažite Vašu GrupniKupon Kartu i naručite ponudu po uslovima u vodiču ili na našoj internet stranici. Važno je pokazati Vašu GrupniKupon Kartu pre narudžbine!

 

Da li treba da i moj Partner  ima GrupniKupon Kartu ?

Ne, da bi se naše usluge u dvoje mogle koristiti potrebno je da samo jedna osoba poseduje GrupniKupon Kartu.

 

Koliko puta mogu da koristim ponude?

Ako nije nikako drugačije upisano u našem vodiču ili na našoj internet stranici - možete ponude koristiti koliko god puta želite.

 

Koliko me košta  moja GrupniKupon Karta?

GrupniKupon Karta Vam omogućava popuste kod svih naših partnera/ponuđača i važi 3, 6 ili 12 meseci

(po Vašem izboru).

 

Cena GrupniKupon Karte iznosi (po Vašem izboru):

1. 3 meseca - 1.000 din

2. 6 meseci - 1.700 din

3. 12 meseci - 3.000 dinara

i plaća se putem opšte uplatnice/e-bankinga.

 

Uputstvo za plaćanje dobićete nakon prijave za kupovinu GrupniKupon Karte putem e-Maila.

Karta će vam biti poslata na kućnu adresu u roku od 10 dana po uplati.

 

Da li mogu da dobijem moju GrupniKupon Kartu besplatno?

DA! Ako ste već korisnik naših usluga GrupniKupon Karte možete nas preporučiti Vašoj porodici i Vašim prijateljima koji će postati novi korisnici GrupniKupon Karte. U slučaju da nam dovedete dva nova korisnika možete dobiti za Vas ili za bilo koju drugu osobu po Vašoj želji GrupniKupon Kartu besplatno. (Ako želite GrupniKupon Kartu za Vas lično - dobićete je nakon isteka Vaše trenutno važeće GrupniKupon Karte. U slučaju da želite da poklonite GrupniKupon Kartu trećoj osobi - onda se GrupniKupon Karta izdaje u roku od samo nekoliko dana.)

 

Šta se dešava sa mojim podacima?

GrupniKupon Karta je bezbedna jer neposeduje magnetnu traku. Vaši podaci nikada neće biti dostupni trećim licima.

 

Šta činiti kada moja GrupniKupon Karta istekne?

Apsolutno ništa. Mi Vama šaljemo na vreme novu karticu koja važi 3, 6 ili 12 meseci u zavisnosti kartice koju koristite, tako možete dobre ponude i usluge bez smetnji koristiti. U slučaju da niste otkazali karticu najkasnije 6 nedelja pre isteka Vase GrupniKupon Karte stići će Vam uputstvo za uplatu i nova kartica Vam stiže u kratkom roku posle uplate.

 

Šta činiti ako izgubim moju GrupniKupon Kartu?

Ako izgubite Vašu karticu morate se javiti na telefon 069/690-330. Za novu karticu vam moramo naplatiti paušalno 500 din. Svaki naredni gubitak se računa kao nova ugovorna obaveza i košta kao redovna kartica.

 

Nije vam nešto jasno ili imate još pitanja

Za više informacija posetite www.grupnikupon.com, ili nas pozovite na 069/690-330 radnim danom od 9h do 17h.

 

Autobaranja d.o.o. / GrupniKupon nije odgovoran za neovlašćeno i nepravilno korišćenje karte. GrupniKupon zadržava pravo da zabrani korišćenje karte.

 

 

GrupniKupon Ponude

 

Svakog dana na GrupniKupon.com možete pronaći jedinstvenu ponudu za usluge i proizvode u svom gradu. Sjajni popusti (od 30% do 90%) su mogući jer ponuđaču usluge/proizvoda garantujemo minimalni broj porudžbina.

 

1. Kupi

Za početak se prijavite kako bi primali svakodnevno naše ponude, tako nećete propustiti nijedan popust. Kada izvršite porudžbinu, Vaša kartica će se teretiti samo ako se sakupi minimalan broj porudžbina i ponuda se aktivira.

 

2. Podeli

Ponuda će uspeti samo u slučaju da sakupimo najmanji potreban broj porudžbina! Zato pozovite sve svoje prijatelje preko Twitter-a, Facebook-a, Google+ ili email-a i povećajte šanse da ostvarite popust!

Uz to Vam GrupniKupon.com poklanja 100 din za svakog prijatelja kojeg pozovete da Vam se pridruži!

 

3. Uživaj

Čestitamo! Sakupili smo dovoljno porudžbina i ponuda je uspela! Nakon aktivacije ponude, poslaćemo Vam kupon na email. Kupon odštampajte i ponesite sa sobom kada pođete da iskoristite osvojeni popust. Kupon će Vam poslužiti umesto novca.

 

 

Česta pitanja

 

Kako da kupim?

Kreirajte nalog, kliknite na dugme za poručivanje i unesite tražene podatke. Vodite računa da to učinite pre isteka ponude.

 

Šta se dešava ako ponuda ne uspe?

U tom slučaju ne ostvarujete popust, a Vaša kartica neće biti terećena za iznos porudžbine.

 

Izvršio/la sam porudžbinu. Kada ću dobiti kupon?

Ako sakupimo najmanji potreban broj porudžbina da ponuda uspe i uplata bude evidentirana na našem računu, kupon će biti aktivan na Vašem profilu i prosleđen na e-mail adresu kupca.


Kada mogu iskoristiti kupon?

Rok za korišćenje kupona je naznačen u ponudi za koju važi (Kupon važi do: )

 

Da li treba da ponesem ličnu kartu kada pođem da iskoristim kupon?

Ne, jer svaki kupon sadrži jedinstveni kod koji je poznat pružaocu usluge/prodavcu. Identifikovaće Vas na osnovu tog koda. Prednost ovog sistema je da kupon možete pokloniti nekome, bez komplikacija.